Andeløpet 2019

Lørdag 10. august er det atter tid for det populære Andeløpet ved Lunde sluse. Det er IL SKADE Fotball som er arrangør og underholdningen starter allerede kl. 16:30. Endene slippes ca. kl. 18:00. Ender koster kr. 100 per and og kjøpes på YX, Victoria & Henrik, Kanalcampingen og Intersport Sønstebøtunet. I tillegg selger USF Fotball og Nome Røde Kors røde ender. Dagene før andeløpet kan man også kjøpe ender i salgsbod på slusa. Førstepremie er hele kr. 25 000!

Oversikt klubbdommere 2019

Lagleder må ringe klubbdommer for å avtale dømming av hjemmekamper.

Klubbdommer får kr 150,- per kamp de dømmer og lagledere må kvitterere på dommerskjema etter at kampen er spilt. Dommerne får utbetalt penger over konto via Skadekontoret.

KLUBBDOMMERE 2019.docx

Er det kamp på Kåsa i dag?

​Kan sjekkes på kretsens sider (her). Scroll litt ned på siden og se "dagens kamper"

Treningstider Kåsa og Ajertangen våren 2019
Her er oversikt over treningstider så langt på KG kåsa og ved Lundehallen. NB! Følge med på når det spilles kamper slik at dere får flyttet på treninger. Flere lag er nå i gang med serien.Ta kontakt med Lene Nordskog ved spørsmål

Treningstider Kåsa vår 2019.doc

Telemark Fotballkrets

Telemark Fotballkrets sider finnes informasjon og kamper, lag, regler, med mer​

Skade Fotball på Facebook

Se HER for våre felles fotball-Facebook-sider​

"Treningsøkta"
Online treningsverktøy for å støtte kvaliteten på treningsarbeid og trening i ungdoms- og breddefotball.
Lenke til treningsøkta: https://no-fotball.s2s.net/home/

Idrettens skadetelefon
Formålet til Skadetelefonen er å ivareta idrettsutøvere på alle nivåer gjennom behandlingsløpet. Meld skade her alle dager 0900 – 2100:
Ring 987 02 033 (fra utlandet +47 987 02 033 / 91 50 20 33)

For mer info, se HER