Ny IL SKADE Fotball klubbhåndbok

Siste utgave av IL SKADE's Fotball klubbhåndbok​: Klubbhåndbok Skade fotball høsten 2019.pdf

E.O. årsmøte 25/9-19 om Nome Fotball
Det inviteres til ekstraordinært årsmøte for å stemme over avtalen mellom IL SKADE og Nome Fotball.

Bakgrunn:
Nome Fotball blir stiftet fordi man ønsker å gi ungdom og voksne i Nome kommun et mer robust og langsiktig fotballtilbud hva både trening og kamper angår.
Klubbene Skade og USF har hver for seg for få aktive jenter og gutter fra 13 år og opp til senior. For disse aldersgruppene har man i sesongene 2018 og 2019 hatt et vellykket samarbeid om felles lag i kommunen, men Norges Fotballforbund (NFF) tillater ikke seriespill med slike faste samarbeid over flere år på rad. Derfor stiftes Nome Fotball som Skade og USF sin nye fellesklubb for ungdoms- og seniorfotball.
Skade og USF har egne lag hver for seg i barnefotballen (6 – 12 år ), da vi fortsatt er mange nok aktive i de aldersgruppene. Når barna blir 13 år gamle  fortsetter de i felles samarbeidsklubb Nome Fotball. Treninger og kamper vil skje på Skade og USF sine idrettsanlegg. Nome Fotball ønsker å låne idrettsanlegg av Skade og USF. Låneavtalene mellom Nome Fotball og Skade er lik avtalen mellom Nome Fotball og USF.

Avtale det skal stemmes over (Ja eller Nei)

Oversikt klubbdommere 2019

Lagleder må ringe klubbdommer for å avtale dømming av hjemmekamper.

Klubbdommer får kr 150,- per kamp de dømmer og lagledere må kvitterere på dommerskjema etter at kampen er spilt. Dommerne får utbetalt penger over konto via Skadekontoret.

KLUBBDOMMERE 2019.docx

Er det kamp på Kåsa i dag?

​Kan sjekkes på kretsens sider (her). Scroll litt ned på siden og se "dagens kamper"

Treningstider Kåsa og Ajertangen våren 2019
Her er oversikt over treningstider så langt på KG kåsa og ved Lundehallen. NB! Følge med på når det spilles kamper slik at dere får flyttet på treninger. Flere lag er nå i gang med serien.Ta kontakt med Lene Nordskog ved spørsmål

Treningstider Kåsa vår 2019.doc

Telemark Fotballkrets

Telemark Fotballkrets sider finnes informasjon og kamper, lag, regler, med mer​

Skade Fotball på Facebook

Se HER for våre felles fotball-Facebook-sider​

"Treningsøkta"
Online treningsverktøy for å støtte kvaliteten på treningsarbeid og trening i ungdoms- og breddefotball.
Lenke til treningsøkta: https://no-fotball.s2s.net/home/

Idrettens skadetelefon
Formålet til Skadetelefonen er å ivareta idrettsutøvere på alle nivåer gjennom behandlingsløpet. Meld skade her alle dager 0900 – 2100:
Ring 987 02 033 (fra utlandet +47 987 02 033 / 91 50 20 33)

For mer info, se HER

Andeløpet 2019

Lørdag 10. august er det atter tid for det populære Andeløpet ved Lunde sluse. Det er IL SKADE Fotball som er arrangør og underholdningen starter allerede kl. 16:30. Endene slippes ca. kl. 18:00. Ender koster kr. 100 per and og kjøpes på YX, Victoria & Henrik, Kanalcampingen og Intersport Sønstebøtunet. I tillegg selger USF Fotball og Nome Røde Kors røde ender. Dagene før andeløpet kan man også kjøpe ender i salgsbod på slusa. Førstepremie er hele kr. 25 000!

I fokus