Behandle tillatelserBehandle tillatelser

Sluttidspunkt

10.11.2019 15:00

Beskrivelse

Søndag 10. November kl. 12-15:00 kan du kjøpe og selge alt av brukt sportsutstyr på Kåsa i Lunde for både Lunde og Ulefoss. Under følger viktig informasjon enten du skal selge eller kjøpe: - Innlevering av utstyr: Lørdag 9/11 kl. 12-15 på Kåsa. Når du leverer utstyr opplyser du om du ønsker å selge eller donere. Ønsker du å selge, foreslår du selv ønsket pris og oppgir kontaktinformasjon. Ønsker du å donere, selger IL SKADE utstyret til inntekt for klubbens aktiviteter. - Kjøp av utstyr: Søndag 10/11 kl. 12-15 på Kåsa. Bruk fortrinnsvis Vipps når du kjøper. Evt. kontant, men unngå store sedler. Vi har IKKE kortterminal. Utstyr som ikke blir solgt må hentes innen kl. 15:30 samme dag (søndag) eller etter avtale senest innen 1 uke etter Byttehelgen. Utstyr som ikke er hentet innen fristen, gis bort til noen som behøver det. Oppgjør for utstyr som blir solgt via IL SKADE, skjer via Vipps innen 2 uker etter Byttehelgen (evt. annen oppgjørsmetode må avtales med oss ved levering) Alt sportsutstyr kan selges, men IKKE klær. Utstyr må være "kurant" og rengjort før innlevering. IL SKADE har ikke noe ansvar for eller garanti knyttet til utstyr som selges/kjøpes under Byttehelgen. For mer info: se www.byttehelgen.no eller www.ilskade.no Arrangementet er i regi av Sparebank1, Norges Skiforbund og Idrettslaget Skade.

Hele dagen

Aktivitetstype

Tagg

Alle; Alpin; Damegruppe; Forside; Sykkel; Orientering; Langrenn; Håndball; Friidrett; Fotball