Våre arrangementer

Il Skade står som arrangør av flere ulike idrettsarrangement gjennom de ulike særgruppene. Fotballgruppa arrangerer Tine Fotballskole, Håndballgruppa arrangerer miniaktivitetsserie og idrettsskole, Skigruppa arrangerer Karusellrenn/Klubbrenn og rulleskirennet "Kanalrennet", Sykkelgruppa hjelper til ifb. sykkelrittet "Kanalritter" og Friidrettsgruppa ifb. "Lunde Triathlon". Sist men ikke minst står Orienteringsgruppa bak "Ti på Topp i Lunde"

Andeløpet 2019

Lørdag 10. august er det atter tid for det populære Andeløpet ved Lunde sluse. Det er IL SKADE Fotball som er arrangør og underholdningen starter allerede kl. 16:30. Endene slippes ca. kl. 18:00. Ender koster kr. 100 per and og kjøpes på YX, Victoria & Henrik, Kanalcampingen og Intersport Sønstebøtunet. I tillegg selger USF Fotball og Nome Røde Kors røde ender. Dagene før andeløpet kan man også kjøpe ender i salgsbod på slusa. Førstepremie er hele kr. 25 000!

Byttehelgen søndag 10/11 2019
Søndag 10. November 2019 kl. 12-15:00 kan du kjøpe og selge alt av brukt sportsutstyr på Kåsa i Lunde. Her følger viktig informasjon enten du skal selge eller kjøpe:
  1. Innlevering av utstyr for salg: Lørdag 9/11 kl. 12-15 på Kåsa. Når du leverer utstyr opplyser du om du ønsker å selge eller donere. Ønsker du å selge, foreslår du selv ønsket pris og oppgir kontaktinformasjon. Ønsker du å donere, selger IL SKADE utstyret til inntekt for klubbens aktiviteter.
  2. Kjøp av utstyr: Søndag 10/11 kl. 12-15 på Kåsa. Bruk fortrinnsvis Vipps når du kjøper. Evt. kontant, men unngå store sedler. Vi har IKKE kortterminal.
  3. Utstyr som ikke blir solgt må hentes innen kl. 15:30 samme dag (søndag) eller etter avtale senest innen 1 uke etter Byttehelgen. Utstyr som ikke er hentet innen fristen, gis bort til noen som behøver det.
  4. Oppgjør for utstyr som blir solgt via IL SKADE, skjer via Vipps innen 2 uker etter Byttehelgen (evt. annen oppgjørsmetode må avtales med oss ved levering)
  5. Alt sportsutstyr kan selges, men IKKE klær. Utstyr må være "kurant" og rengjort før innlevering.
  6. IL SKADE har ikke noe ansvar for eller garanti knyttet til utstyr som selges/kjøpes under Byttehelgen.
For mer info: se www.byttehelgen.no eller www.ilskade.no

Arrangementet er i regi av Sparebank1, Norges Skiforbund og Idrettslaget Skade.

Løypevakter ønskes!

Vi behøver løypevakter, stasjonærvakter og mobilvakter til våre arrangement. Meld deg på kurs via vedlagte pdf og gi beskjed til Skade på epost

Ønsker du å være vakt under sykkelritt.pdf

I fokus