Barmarksamling Skade Alpin

​Høyt og Lavt i Bø

14.08.2019
Nye og gamle alpinister i Skade Alpin ønskes velkommen til samling i Høyt & Lavt Bø 24. august.
Skarphedin Alpin og IL SKADE ønsker å innby alle nye og gamle alpinister til rekrutering- og barmarkssamling i Høyt & Lavt Bø den 24. august. Pris: 0,-
Skarphedin Alpin innbyr til rekrutering- og barmarkssamling i klatreparken Høyt & Lavt Bø den 24. august 2019. Arrangementet skal være en arena for rekrutering av nye alpinister og sosial samling for eksisterende løpere.
Målet med samlingen er å inspirere til treningsglede og samhold, rekruttere nye medlemmer og gi mulighet for sportslig utvikling.
Alle aktive løper i Skade Alpin, Rjukan Alpingruppe, Seljord Alpin, Botne Skiklubb, Skien Alpint og Skarphedin Alpin oppfordres til å invitere med en til to nye alpinister. Vi håper på stor deltakelse og god rekrutering av nye alpinister.
Hovedaktiviteten blir lek, trening og sosialt samvær både i tretoppene og i lynget. Vi vil legge opp til grilling i lunsjen, så ta med grillmat og godt med drikke.
Agenda:
Oppmøte kl. 10:45 Høyt & Lavt i Bø.
Klargjøring og sikkerhetskurs fortløpende fra kl. 11:00
Lunsj, grilling i grillhytten ca. kl. 14:00 (ca. 1 time.) Ta med grillmat og drikke.
Parken stenger kl. 16:30
Påmelding sendes klubbvis til kjell@haugen-no.no innen onsdag 21. august 2019
Velkommen til en aktiv dag i Bø. Og husk, ta med en venn eller to