Bytte/Selge/Kjøpe brukt sportsutstyr

26.10.2018
Søndag 11. November kan du kjøpe og selge brukt sportsutstyr på Kåsa i Lunde
Vi har brukt sportsutstyr for til sammen flere millioner kroner, men kun 14% av oss selger brukt utstyr.
Kanskje har du brukt utstyr i boden som ikke brukes? Eller behøver du "nytt" brukt sportsutstyr?
Søndag 11. november kl. 12-15 arrangere IL SKADE bruktdag (kjøp og salg) på Kåsa i Lunde. Betaling primært med Vipps, evt. kontanter.
Utstyr du vil selge, leveres inn dagen før, (samme tidsrom), rengjort og i brukbar stand. Du kan også donere utstyret til klubben så selger vi til inntekt for klubbkassen:-) Alle fra hele kommunen kan selge og kjøpe brukt utstyr denne byttedagen!
Vi understreker at du kan selge og kjøpe ALT sportsutstyr, uansett idrett. Se også mer informasjon under fanen "Arrangementer"