God og aktiv sommer ønskes!

Kanalrennet i Lunde

​Kanalrennet søndag 30. juni

27.06.2019
Kanalrennet står for døren og avslutter en aktiv vårsesong for IL SKADE

​Søndag 30. juni snur fleridrettslaget SKADE både Lunde og Flåbygd på hodet med Kanalrennet. Samtidig avsluttes en aktiv vårsesong med mange arrangementer, cuper, kamper, treningsleire, håndball og fotballskole, og gode enkelt- og lagprestasjoner i alle våre særgrupper.

Nå står sommerferie for døren og vi håper alle får en god, men aktiv, ferie. Restitusjon er viktig, men god form er også ferskvare!

Og når august kommer, starter vi opp igjen med et smell. Lunde triathlon er allerede 31. august og både før og etter går det slag i slag med arrangementer som Andeløpet, cuper, kamper og konkurranser. Og trening selvsagt. Ja, også et par dugnader da.

Til høsten er det også kommunevalg og selv om vi som idrettslag er partipolitisk nøytral, håper vi du setter deg litt inn i hva de ulike partiene i Nome mener om idrett og frivillighet når det nærmer seg valg. Gode rammebetingelser er viktig både for oss som er involvert i styre og stell i idretten, men ikke minst for dere som bruker våre anlegg og fritidsarenaer/omgivelser år inn og år ut.

Helt til slutt; Tusen takk til alle frivillige som har bidratt som trenere, oppmenn, vedlikeholdsfolk, banemannskap, dugnadsfolk, kakebakere og vaffelstekere, veivakter, loddselgere, supportere og styremedlemmer. Og tusen takk til alle dere aktive som har gitt oss gode opplevelser både på og utenfor banen. Uten dere alle er vi ingenting!

GOD og AKTIV SOMMER ønskes alle sambydinger fra oss i Idrettslaget Skade:-)