Kjøp & selg brukt sportsutstyr i Lunde 10. november

13.10.2019
Søndag 10. november kl. 12-15 arrangerer vi "Byttehelgen" på Kåsa i Lunde
Arrangementet Byttehelgen i Lunde er i regi av Sparebank1, Norges Skiforbund og Idrettslaget Skade, men du kan selge og kjøpe ALT av brukt sportsutstyr (i fjor skiftet bl.a. golfsett, barnesykler, redningsvester, og fotball- og håndballsko eier i tillegg til skiutstyr). Og du kan selvsagt komme å kjøpe/selge om du ikke bor i Lunde også;-)

Viktig informasjon enten du skal selge eller kjøpe:
  • Innlevering av utstyr: Lørdag 9/11 kl. 12-15 i IL SKADE's klubbhus på Kåsa, Lunde. Når du leverer utstyr opplyser du om du ønsker å selge eller donere. Ønsker du å selge, foreslår du selv ønsket pris og oppgir kontaktinformasjon. Ønsker du å donere, selger IL SKADE utstyret til inntekt for klubbens aktiviteter.
  • Kjøp av utstyr: Søndag 10/11 kl. 12-15 på Kåsa. Det er lurt å være tidlig ute; det beste går først!
  • Bruk fortrinnsvis VIPPS når du kjøper, evt. kontant, men unngå store sedler. Vi har IKKE kortterminal, ei heller særlig veksel.
  • Utstyr som ikke blir solgt må hentes innen kl. 15:30 samme dag (søndag) eller etter avtale senest innen 1 uke etter Byttehelgen. Utstyr som ikke er hentet innen fristen, gis bort til noen som behøver det.
  • Oppgjør for utstyr som blir solgt via IL SKADE, skjer via Vipps innen 2 uker etter Byttehelgen (evt. annen oppgjørsmetode må avtales med oss ved levering)
  • ALT sportsutstyr kan selges, men IKKE klær. Unntaket er dog SKADE-overtrekkstøy gitt at dette er vasket og uten huller, e.l.
  • Utstyr må være "kurant" og rengjort før innlevering.
  • IL SKADE har ikke noe ansvar, bytterett, eller garanti knyttet til utstyr som selges/kjøpes under Byttehelgen.
  • For mer info: se www.byttehelgen.no eller www.ilskade.no
  • NB! Vi ønsker også noen kakebakere og kaffekokere, send en sms til 9078 4811 om du kan bidra:-)
Husk: Brukt er kult:-)