Si JA når vi ringer....

​Si JA når valgkomiten ringer

02.12.2018
Idrettstilbudet til barn og unge i Lunde og omegn er avhengig av hver og en av oss!

Etter nyttår​ arrangerer vi våre årsmøter og en del nye representanter skal velges både til IL SKADE's hovedgruppe og undergrupper. Vi håper derfor du svarer JA når valgkomiteen ringer...;-)

Frivillig innsats er en forutsetning for fritidsaktiviteter og breddeidretten i Norge. Så også i SKADE som er et fleridrettslag med fokus på nettopp bredde. Idrettslaget består av 7 særgrupper, inklusive Fotball, Håndball, Langrenn, Alpint, Sykkel, Friidrett, Orientering (inkl. Ti på Topp) og "Damegruppa". Arrangementer som f.eks. Kanalrennet er organisert som egne komiteer.

I SKADE handler frivillighet om å ta en deltakerrolle, enten som styre- eller komitemedlem, som trener eller oppmann, eller som frivillig på ulike arrangementer og dugnader. Er du forelder bidrar du samtidig som en god rollemodell ved å delta. Barn og unge som deltar i idrett er avhengig av frivillig innsats fra foreldre og tillitspersoner i klubben de tilhører og ved å bidra kommuniserer du at dette er viktig for deg, og at du ønsker å være en del av den idretten barnet ditt deltar i. I tillegg bidrar frivillig arbeid til at vi kan ha så lave kontigenter og treningsavgifter som mulig slik at alle skal ha råd til å delta i idretten.

I IL SKADE ønsker vi alltid velkommen frivillig innsats fra foreldre og besteforeldre, men selvsagt også fra de unge selv (kan være fint å ha på CV'en, gutter og jenter!). Det kreves ingen spesielle forkunnskaper, men ønsker du å lære mer om f.eks. styrearbeid ksn vi tilby gratis kurs gjennom Norges Idrettsforbund.

Når vi er mange som tar i et tak, fordeles arbeidsoppgavene. I tillegg bygges ny kompetanse og nye releasjoner og nettverk på tvers av alder, grupper og interesser. Sist, men ikke minst; vi har det morsomt i lag!

Så lån bort litt av deg selv; si JA når vi ringer og få mye tilbake!

Mikkel Helweg, leder IL SKADE