Skades ungdomsrepresentant har ordet

Per Gavle
24.09.2018
Visste du at Skade har en egen ungdomsrepresentant?

​Jeg er veldig glad for at jeg har fått muligheten til å prøve meg som ungdomsrepresentant i Skade. Det er en oppgave jeg liker veldig godt.

Jeg har et mål om å holde ungdommen i aktivitet, og dette målet håper jeg å nå som ungdomsrepresentant. Jeg vil at dagens ungdom skal være en generasjon hvor folk ikke sliter meg helseskader og problemer som følge av mangel på aktivitet og aktivitetstilbud.

Det er viktig at vi holder liv i alle lagene i skade, både barnelag og voksenlag. I tillegg til å bevare lagene vi har i klubben, er det også viktig å tenke på de som ikke drev med idrett som unge, og som nå føler at toget har gått og at det er for sent å starte. Jeg vil gjøre mitt beste for å gi disse en mulighet til å drive med trening av ulike slag.

Gi ungdommen en mulighet til å komme på en trening i hallen hvor vi kan drive med ulike ballidretter, og senere kanskje holde joggetrening og/eller samle en gjeng for å oppleve de flotte fjelltoppene vi har her i bygda.

Dette håper jeg at kan introdusere ungdommen til nye idretter som de kan ha glede av så lenge de har kroppen med på laget. Det er viktig at Skade kan si at de involvere alle ungdommene, ikke bare de som drev med idrett da de var unge.

Dette vil gjøre at de blir i bedre form, mens det i tillegg gir et lite avbrekk fra en travel og stressende hverdag som elev. Jeg håper dette kan bidra til å rekruttere nye medlemmer til klubben.

Ta gjerne kontakt hvis det er noen spørsmål til treningstider eller andre ting:
Tlf. 91155322 Epost: pgavle (@) outlook.com
Facebook: Per Gavle